Reissunainen

Noniin, nyt eletään siis syyskuuta ja olen irtisanonut toistaiseksi voimassaolevan työsopimukseni. Asunnosta luovuin jo aiemmin. Tämän blogin tarkoitus on toimia kiipeilymatkapäiväkirjana, jotta kaikki tutut (tai no.. ainakin äiti ja iskä) voi seurata mitä mulle kuuluu, mitä mä oikein puuhailen ja missä päin Eurooppaa vankkuri on milloinkin parkissa. Jos tätä lukemaan eksyy muita kivenhalaajia, niin ajatuksena on myös postailla kuvia ja access infoa yms. potentiaalisesti hyödyllistä tietoa matkan varrelle osuvista kiipeilykallioista.

Olen siis työtön ja koditon? No ei nyt ihan. Tai siis ensimmäinen adjektiivi pitää kyllä lokakuun alusta lähtien paikkansa, mutta asuntona toimii tällä hetkellä Rimor Katamarano 4-matkailuauto. Vuosimallia -06 olevan Transitin päälle rakennettu vaalea kaunotar, jonka keulaa koristaa edellisen omistajan siihen liimaama sininen kotkatarra. Autoon liittyy pari juttua, jotka vaikuttavat mm. matkasuunnitelmaan ja about ihan kaikkeen muuhunkin, joten siitä tarkempaa esittelyä sitten myöhemmin.


Tällä hetkellä olen siis vielä täyspäiväisesti töissä, mutta jo irtisanoutunut. Työpäiviä on jäljellä 18. Ennen lähtöä olisi toimistolla hengailun lisäksi vielä mm. suoritettava autokoulun syventävä vaihe loppuun ja hommattava Suomen rajojen ulkopuolellakin kohtuuhintaiseksi tuleva liittymä ainakin puhelimelle. Lokakuun alussa onkin sitten jo tarkoitus lähteä hivuttautumaan kohti Ranskaa, jotta ehtii olla Fontsussa mahdollisimman pitkään ennen marraskuun sateita.

Comments

Popular posts from this blog

Avalonia Is Every Bouldering Climber's Sanctuary In Germany

The Notorious, Scary And Absolutely Amazing Elbsandstein

6 Weeks Of Bouldering In Alcañiz, Spain: Best Sectors and Other Useful Tips